Terrassa

Un cotxe cau de la grua que el transportava a prop de Vilardell

Un cotxe va bolcar divendres, però no quan circulava. No es va descontrolar ni va col·lidir amb un altre en un xoc aparatós. Va bolcar perquè va caure de la grua que el transportava. Va ocórrer a Vilardell i la Policia Municipal va denunciar el conductor. De la grua.

El cos local va rebre l’avís a les 12.29 del migdia. La comunicació indicava que un vehicle havia caigur d’una grua a la carretera de Montcada, a l’alçada de la rotonda que enllaça amb l’avinguda de Madrid. El turisme había bolcat en la seva caiguda i els agents van activar la intervenció de la grua municipal per poder tornar a pujar el vehicle novament al camió. Els policies van cursar una denúncia administrativa.

En Sant Pere
En aquest accident no va haver-hi ferits. Sí que va haver-hi un en una col·lisió ocorreguda ahir, poc abans de les set del matí, al carrer de la Autonomia, en Sant Pere, En la confluència amb el carrer de Bartomeu Amat van xocar dos vehicles i un d’ells va bolcar, segons fonts dels serveis d’emergències. Un tercer automòbil, estacionat, va resultar danyat. La dona ferida no va ser traslladada a cap centre sanitari, van afegir aquestes fonts.

Divendres passat, a les 7.45 de la tarda, una patrulla de la Policia Municipal va ser requerida per un accident entre dos vehicles al carrer de la Rutlla, a l’alçada del carrer de Baix, en el qual un conductor va patir lesions lleus. Aquesta persona va ser traslladada al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

To Top