Comarca

L’Agrupació La Mola comença el seu cicle d’estiu de sardanes

Fidel a la seva cita anual, l’Agrupació Sardanista La Mola ha organitzat un nou cicle d’estiu de sardanes sota el títol de "Les nits de les sardanes". Tindran lloc durant alguns dimecres de juliol i agost a la plaça del Casal de Cultura a partir de les deu de la nit. La primera sessió comença avui mateix amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

La resta d’audicions es portaran a terme el 17 de juliol, amb la cobla Ciutat de Terrassa; el 24 de juliol, amb la cobla Jovenívola de Sabadell; el 21 d’agost, en aquest cas amb la cobla Principal de Terrassa; el 28 d’agost, novament amb la cobla Jovenívola de Sabadell; i, per últim, el 31 d’agost, amb la cobla Contemporània. Aquesta última ballada de sardanes s’emmarca dins de la festa major de Matadepera i es portarà a terme a dos quarts de set de la tarda.

Aquest és el primer cicle d’estiu de sardanes que organitza la nova junta de l’entitat, que va ser escollida el passat octubre i que està encapçalada per Joan com a president.

L’Agrupació Sardanista La Mola va néixer l’any 1981 i, amb 38 anys d’història, es tracta d’una entitat del tot consolidada en el municipi i de referència en el món de la sardana.

To Top