GentDT

Nit de pel·lícula amb els nous models Lexus

El bon temps del mes de juny ens porta grans vetllades del món del motor amb la presentació de novetats. La nit del passat 28 de maig el concessionari Lexus Sabadell, del grup Vallescar Automoció, va organitzar una festa de pel·lícula. Un magnífic concert de cinema a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) en el marc incomparable de la masia Rosàs, una finca de celebracions situada a Sant Cugat del Vallès.

Més de 300 assistents van poder gaudir de la festa a la qual van participar els principals càrrecs de la firma com Leo Carluccio, director de Lexus España; Agustí Garcia, conseller delegat de Vallescar Automoció; Josep Maria Sala, gerent de Lexus Sabadell i Miquel Carsi, president i Ceo de Toyota i Lexus España.

Els nous Lexus UX 250h i Lexus ES 300h van brillar de manera especial en una ocasió perfecta per a conèixer de primera mà les últimes novetats de la marca, ja disponibles al concessionari Lexus Sabadell.

L’acte social es va convertir en una nit inoblidable on l’Orquestra Simfònica del Vallès va regalar els assistents una audició de les millors bandes sonores de pel·lícules dels últims 20 anys. Un dels moments més emotius va ser el lliurament del premi Kiwami 2018, atorgat a Lexus Sabadell per Lexus España per haver assolit les quotes més altes en qualitat i tracte al client. Josep Maria Sala, gerent de Lexus Sabadell, va ser l’encarregat de recollir el guardó. Per la seva banda Carla Samsó va obtenir el premi Takumi 2018, en reconeixement a la seva gran tasca com a assessora de servei de Lexus Sabadell.

Vallescar Automoció és concessionari oficial de Lexus i de les marques Peugeot, Opel, Honda, Toyota, Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo, Abarth y SsangYong, i de les marques de motos Peugeot Scooters i Honda Motos.

El grup disposa d’un total de 30 centres distribuïts per vuit poblacions, a més de les empreses de serveis Vallescar Ocasión, Vallescar Empreses, DRO Distribuidor de Recanvis Originals i Multimarca, La Corredoria del Vallès, Gestoria Villar Saltiberi i Covecar Lloguer de Vehicles. //

To Top