Terrassa

El Saló de l’Automòbil de Ginebra arriba carregat de novetats

El Saló de l´Automòbil de Ginebra és una de les cites més importants de l´any a nivell mundial i la més important d´Europa. Per això no és d´estranyar que els principals fabricants escullin aquest escenari per lluir el seu costat més innovador i amb més glamur. A més, també és on té lloc l´elecció del premi al Cotxe de l´Any, el guardó més prestigiós atorgat per la premsa especialitzada.
Enguany, la segona ciutat més poblada de Suïssa acollirà la 87a edició d´aquesta exposició automobilística, que tindrà lloc la setmana vinent, del 9 al 19 de març al recinte firal de Palexpo. Hi haurà desenes de prototips espectaculars i multitud de cotxes inèdits de producció de sèrie (que es podran trobar ben aviat als concessionaris) així com diversos esdeveniments paral€lels. Tot per aconseguir continuar augmentant el nombre de visitants i superar la xifra de l´any passat, quan es va aconseguir reunir a 687.000 persones (això va suposar un augment del 0,7% respecte l´edició de 2015).
Conegut oficialment com el 87th Geneva International Motor Show (o GIMS per les sigles en anglès), serà el punt de trobada per més de 50 rodes de premsa en les quals els principals fabricants d´automòbils del planeta mostraran per primera vegada les seves últimes creacions. Cotxes per tots els gustos i butxaques que presentaran marques com BMW, Opel, Seat, Subaru o Toyota.
Entre les novetats que es presentaran al Saló de Ginebra hi apareix el Subaru XV, un crossover de menys de 4,5 metres amb un esperit aventurer cent per cent Subaru. Basat en el XV Concept -que ja es va mostrar l´any passat en aquesta mateixa fira suïssa-, el definitiu Subaru XV serà presentat pel president i conseller delegat de Fuji Heavy Industries, Yasuyuki Yoshinaga. L´XV 2018 model year, seguirà destacant per la seva exòtica tecnologia amb elements com un sistema de tracció total permanent i motors d´arquitectura bòxer. A més, estrenarà a Europa la nova “Plataforma Global”.
Pioners
Però els cotxes de carrer no seran els únics protagonistes, També hi haurà multitud de prototips avantguardistes amb els quals els fabricants mostraran tot el que es pot esperar del sector durant els pròxims anys. I com ha passat en els últims salons que s´han celebrat, en aquest també tindran un paper important els cotxes elèctrics i els vehicles autònoms. I si us agraden els superesportius italians, no us perdeu el que han preparat marques com Pagani o Lamborghini per aquesta mostra suïssa.

To Top