Esports

Sanció al Línia 22 amb la pèrdua del partit contra el Jolaseta

El Comitè de Competició de la Real Federación Española de Hockey va donar com a perdedor al Línia 22 del partit que va empatar a tres gols contra el Jolaseta a l’Estadi Municipal Martí Colomer, i corresponent a la jornada número vint. Es dona com a vencedor per 0 a 3 al conjunt basc, que suma els tres punts, i se li resta un l’equip egarenc, que ara en té quatre a la classificació.

El Línia 22, segons anuncia l’organisme sancionador, va alinear a sis jugadors del segon equip que milita a la Segona Divisió en aquell encontre, quan la normativa només en permet a cinc.

Aquesta decisió és molt rellevant pel CD Terrassa, que lluita amb el conjunt de Getxo per evitar el descens directe. Ara, el Jolaseta és antepenúltim, amb 17 punts, només un menys que els de Ramon Rius. A l’última jornada de la fase regular, que se celebra aquest diumenge a les 11, en horari unificat, els de Les Pedritxes reben a casa a l’Atlètic, líder en solitari de la competició i que no pot cedir punts i vol acabar en la primera plaça, que li obriria les portes a la pròxima edició de l’Euro Hockey League. Per la seva banda, el Jolaseta juga al camp del Giner de los Ríos, equip situat a la penúltima posició i amb el descens ja consumat.

Sanció al Línia 22 amb la pèrdua del partit contra el Jolaseta
To Top