Comarca

Nou consultori mèdic a Viladecavalls

El nou equipament, inaugurat pel el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, iniciarà la seva activitat dimarts 9 de juliol

Viladecavalls ja té el nou consultori mèdic. Ahir es va inaugurar l’equipament sanitari en un acte en què va assistir el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, i l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer. Aquest consultori, situat al carrer Francesc Macià 15, substitueix l’antic consultori ubicat al casc antic, i entrarà en funcionament el dimarts 9 de juliol.
Prèviament a la inauguració, es va celebrar una jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions del nou centre, que disposa d’espais lluminosos i amplis que garantiran més confort a usuaris i professionals. Disposa d’una àrea d’admissions, tres consultes, sales d’espera, un espai destinat a les extraccions i l’atenció urgent i una sala per a l’educació en salut, que porta el nom de Maria Soler Hospital, antiga infermera del centre, a la qual es va tenir un record especial durant l’acte.

El consultori ha estat dissenyat amb la voluntat de cobrir les actuals necessitats de l’atenció primària al municipi, però té també la capacitat d’assumir els nous reptes i serveis que puguin sorgir en el futur immediat. Es tracta d’un dispositiu del departament de Salut gestionat per Mútua Terrassa. Compta amb professionals de medicina de família, infermeria i administració. Presta atenció presencial (al consultori o al domicili), telefònica, telemàtica i grupal. El consultori atén amb cita prèvia els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 14 hores i els dimarts i dijous de 15 a 20 hores.

Nou consultori mèdic a Viladecavalls
To Top