Comarca

Nova senyalització cap a Vacarisses des de la C-16

Serà definitiva un cop finalitzades les obres a la C-16 i s’avaluarà la necessitat d’instal·lar més senyals

Ja fa mesos que van començar les obres de la B-40. Aquestes, han provocat, en diverses ocasions, canvis i modificacions en la senyalització dels enllaços a la C-16 i a la C-58. No obstant, en el cas de Vacarisses, aquesta senyalització ha desaparegut.

Els veïns de Vacarisses i els usuaris d’aquestes vies ja fa temps que es queixen, ja que la manca d’indicacions dificulta la circulació i també arribar al municipi.
Després de reclamacions diverses, s’ha notificat a l’Ajuntament de Vacarisses que s’instal·larà una senyalització provisional per al municipi i també per a l’entrada de la C-58 en direcció a Manresa, concretament al punt quilomètric 22,7 de la C-16.

La nova senyalització romandrà a la via mentre continuen les obres d’ampliació de dos a tres carrils. Quan s’hagin finalitzat, se substituiran per indicacions definitives
L’Ajuntament de Vacarisses ha comunicat, mitjançant la seva pàgina web, la necessitat d’afegir més cartells de senyalització del municipi de Vacarisses a les vies i carreteres pertinents. Segons ha informat, aquesta possibilitat s’estudiarà i s’avaluarà després de l’estiu.

Nova senyalització cap a Vacarisses des de la C-16
To Top