Terrassa

Aniràs a la Festa Major de Sabadell?

Molts terrassencs es pregunten si val la pena desplaçar-se a l’altra capital del Vallès Occidental per gaudir de la Festa Major de Sabadell o si preferiran quedar-se a Terrassa aquests dies. Hem sortit al carrer per saber-ho

/ LLUÍS CLOTET

Aquest cap de setmana, Sabadell celebra la seva Festa Major, amb més de 300 activitats repartides en una quinzena de punts diferents. El programa inclou grans atractius com Els Catarres, Juan Magán, Figa Flawas, OBK, Ladilla Rusa i el Vaparir Tour de Flaixbac, que promet nits plenes d’energia. Amb tanta oferta cultural i musical, molts terrassencs es pregunten si val la pena desplaçar-se a l’altra capital del Vallès Occidental per gaudir de les festes o si preferiran quedar-se a Terrassa aquests dies. Hem sortit al carrer per saber-ho.

Albert Pou, 28 anys

“Sincerament, no sé quan és la Festa Major de Sabadell”

Quan l’Albert era més jove, “sí que acostumava a anar a alguns concerts”. Tanmateix, ara manifesta que “sincerament, no sé ni quan és la Festa Major de Sabadell d’enguany. No he fet cap ullada a la programació”. No hi serà a les celebracions de la ciutat veïna, però no va fallar a la cita de la Festa Major de Terrassa. Fins i tot també ha gaudit d’altres festes majors d’arreu de Catalunya. “Sí que he anat, per exemple, a l’Empordà”, declara.

Maria Llordella, 19 anys

“Hi seré a la jornada castellera amb els Minyons de Terrassa”

La Maria és membre dels Minyons de Terrassa. Per això, afirma que “hi seré a la jornada castellera de diumenge”. A banda d’això, remarca que “no em perdré el concert de Juan Magán”. Malgrat que acostuma a anar a la Festa Major de Sabadell, expressa que “ara m’agrada menys que abans, perquè crec que cada cop és més conflictiva”. Lògicament, la de Sabadell no és l’única festa major que visitarà enguany. “He estat a la de Terrassa, Matadepera i també per Lleida”.

Maria Cerezo, 19 anys

“Mai he estat abans, però aniré al concert de Juan Magán ”

“Aquest serà el primer cop que aniré a la Festa Major de Sabadell”, remarca. Així mateix, l’egarenca assegura que “mai he estat abans, però aniré al concert de Juan Magán”. En principi, visitarà l’altre capital de la comarca per gaudir només d’aquest concert, però hi ha altres artistes que també criden la seva atenció, com els Catarres i Figa Flawas. Serà la seva tercera festa major d’enguany, “després de Terrassa i Matadepera”.

Carlos Diez, 40 anys

“No hi aniré, però m’agrada el programa de concerts”

Si bé és cert que l’any passat va gaudir de la Festa Major de Sabadell amb la seva família, “en un concert infantil que feien a la plaça de Catalunya”, no té pensat anar-hi aquest any. Ni tan sols estava informat del programa de concerts. Quan li hem comentat els principals plats forts de la celebració, destaca, segons les seves preferències musicals, “el concert de Figa Flawas, els Catarres i OBK. No hi aniré, però m’agrada el programa de concerts”.

Aniràs a la Festa Major de Sabadell?
To Top