Terrassa

Catalunya goleja a les seleccions italianes

El doble enfrontament entre les seleccions absolutes de Catalunya i Itàlia no va tenir color. El combinat femení es va imposar per 5 a 0, mentre que el masculí va golejar per 11 a 0

Una acció del partit femení, disputat al camp principal / LLUÍS CLOTET

Les instal·lacions del Pla del Bon Aire van acollir diumenge sengles partits internacionals amistosos entre les seleccions catalanes de hockey i les seves homòlogues italianes. Els dos duels, que es van disputar simultàniament als camps 1 i 2 del Cluib Egara van acabar amb dues clares golejades favorables als combinats catalans.

Ambdós partits es van celebrar en el marc de la quarta edició de la Setmana Catalana de l’Esport, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

El camp principal de les instal·lacions del Club Egara va acollir l’encontre entre el combinat català i una selecció italiana que ocupa la divuitena posició en el rànquing internacional. Catalunya es va imposar en tot moment i va certificar la seva superioritat gràcies als gols anotats per Ivet Martí, Clara Barba, Bet Gifra, Ainhoa Ballesteros i Maria Correas.

Pel que fa a la selecció catalana masculina, es va imposar al camp 2 al combinat masculí italià, una selecció que té un rànquing una mica més discret. És la vint-i-sisena potència mundial. També en aquest cas, la superioritat dels catalans va ser manifesta. Els italians no van tenir cap mena d’opcions davant d’una selecció catalana que va gaudir de la possessió de la bola, va generar innumerables oportunitats de gol i en va marcar onze.

La selecció catalana masculina es va imposar per un contundent 11 a 0 a Itàlia / LLUÍS CLOTET

El gran protagonista del matx va ser el jugador del Club Egara Pere Divorra, autor d’un “hat-trick”. La resta de gols els van anotar els terrassencs Jan Amat, Pau Petchamé, Marc Escudé, Bruno Ávila i Arnau de Bruijn. També van marcar Pol Compta i Guillermo Fortuño.

Millors jugadors

Un cop finalitzats els enfrontaments, el president de la Federació Catalana de Hockey, el terrassenc Xavi Adell, acompanyat de la secretària general de la UFEC, Isabel Pérez, van ser els encarregats de lliurar els trofeus de campions i subcampions a les seleccions catalana i italiana. Per part catalana, van recollir el títol dos jugadors terrassencs: la capitana de la selecció catalana, Júlia Pons, i el capità del combinat català masculí, Quim Malgosa.

Per les seves destacades actuacions, van ser escollits com a millors jugadors d’aquest doble enfrontament la jugadora de l’Atlètic Terrassa Clara Barba i el jugador del Club Egara Bruno Ávila.
Aquesta setmana continuarà l’activitat, en aquest cas en l’àmbit dels clubs, abans de l’inici de les lligues de Divisió d’Honor espanyoles, tant masculina com femenina. Les instal·lacions del Pla del Bon Aire acolliran també les finals del Campionat de Catalunya. La final femenina es disputarà a les 15 hores i la masculina a les 17 hores.

To Top