Terrassa

Alberto Muñoz prendrà possessió al ple en substitució de Sarai Gascón

L’humorista i monologuista de Tot per Terassa serà el nou regidor d’Esports

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el pròxim dilluns, 2 de setembre, un ple municipal extraordinari, el primer del curs polític, per donar tràmit a la presa de possessió del nou regidor de Tot per Terrassa, Alberto Muñoz Salmerón. La sessió començarà a les 9.30 hores i es podrà seguir presencialment i pel canal municipal de YouTube.

El ple compta amb un únic punt de l’ordre del dia, el relleu a la vacant que va deixar abans de vacances la regidora d’esports Sarai Gascón, que va renunciar a l’acta com a regidora i va abandonar el govern municipal “per motius personals”.

Alberto (“Alberto Demomento”) Muñoz Salmerón, com s’identifica, ocupava el número 12 a la candidatura de Tot per Terrassa a les eleccions municipals de 2023.
El nou regidor assumirà la cartera d’Esports que deixa Sarai Gascón i “altres responsabilitats que es definiran ben aviat”, va anunciar l’alcalde Jordi Ballart el mes de juliol, coincidint amb l’anunci de la baixa de Gascón.

Alberto Muñoz és còmic i monologuista i s’estrenarà aquest setembre com a regidor amb cartera al govern de la ciutat. Muñoz ja va formar part de la primera candidatura de Tot per Terrassa a l’Ajuntament de Terrassa en les eleccions municipals de 2019.

Als Jocs Paralímpics

Des que el mes de juliol va anunciar la seva renúncia a l’acta com a regidora, Sarai Gascón s’ha concentrat en la seva participació en els Jocs Paralímpics de París. Són els cinquens jocs olímpics en els quals participa.

Actualment, està concentrada a París, on la setmana vinent disputarà les seves tres proves paralímpiques de natació. Té vuit medalles olímpiques i aspira a sumar el primer or paralímpic de la seva carrera.

Tot i deixar l’Ajuntament, Gascón no es desvincularà del projecte polític de Tot per Terrassa. “Segueixo creient fermament que és el projecte que necessita la nostra ciutat”, va dir al ple de comiat. En aquest sentit, Gascón va explicar que “faig un pas al costat pel que fa a les meves responsabilitats públiques, però continuaré implicada amb Tot per Terrassa per millorar l’esport a la ciutat des d’un altre lloc”.

Durant el seu mandat, Gascón ha hagut de fer front a reptes com l’ensorrament de part de la coberta del pavelló de Can Jofresa i la reparació de les filtracions de la piscina de Vallparadís.

To Top