Festa Major

La Xemeneia publica el tradicional 1×1

Com és habitual, l’entitat La Xemeneia ha publicat la seva valoració de l’actuació dels regidors durant el Ball de Plaça, que es va celebrar el diumenge de Festa Major.

Com és habitual, l’entitat La Xemeneia ha publicat la seva valoració de l’actuació dels regidors durant el Ball de Plaça, que es va celebrar el diumenge de Festa Major. Aquest 1×1 s’ha convertit en una tradició. Per això, en reproduïm un extracte

Jordi Ballart
Conservador
Amb un ball sobre sense sorpreses, no va arriscar. Esperem que l’any vinent eviti convertir-lo en una marca blanca d’algun altre ballador. Estàvem parlant del ball, no?

Maise Balcells
Ministra infiltrada
Creiem que en realitat està infiltrada, prenent mides, perquè Prodis s’acabi apoderant del Ball de Plaça, com ho està fent amb la resta de la ciutat.

Sarai Gascón
Incoherent
Després de veure els fantàstics passos que fa, no entenem per què es dedica a la natació (Potser els incoherents som nosaltres. Ho som tant com la ubicació de la Casa de l’Esport?).

Joan Salvador
Apoteòsic
Apoteòsic, bell, de pel·lícula…Diguem el que diguem, fem curt. Ei! I NO té res a veure que a partir d’aquest any demanem subvencions a cultura, eh?!

Rosa Boladeras
Tensa
Això de ballar al costat del Pepe Hidalgo, posaria tens, fins i tot, al Mariano Rajoy. Si danses al seu costat, sempre ho faras pitjor que ell. Tot i això, tu Rosa, molt bé!

Noel Duque
Preocupat
Se’l va veure un xic preocupat, però no pel ball en si, sinó a l’hora de la traca. A veure si hi havia algun pobre animal indefens.

Lluïsa Melgares
Despreocupada
Contenti i emocionadi ha dansat despreocupadadi i seguri. “Melgui” moltes gràcies per ensenyar-nos a viure”

Xavier Cardona
Feliç
Entre les ZBE i la Taxa de Residus, ell continua feliç tot marcant uns passos, a voltes més saturats que el trànsit dels carrers Arquimedes i Galileu. Res que no s’arregli pintant algun tros de la plaça Vella de color verd i col·locant quatre pals.

Patricia Reche
Esquivada
Va donar exemple i va ser la millor regidora esquivant l’excessiu desplegament de Policia Municipal.

Montse Alba
Nerviosa
Encara troba que el ball necessita una saeta per acabar de ser excel·lent, però després d’aquest any, envoltada de cultura popular catalana, ja va entenent de què va la cosa.

Laura Rivas
Seriosa
Continua sense fer-nos cas. Què vam dir-te? Tu somriu que ningú et mirarà els peus (menys nosaltres).

Eva Candela
Incansable
Feia cara de voler-ne més, i és que no tenim clar que si el que vol és ballar una sardana sencera o poder ballar amb l’hereu algun dia…

Adrián Sánchez
Encarcarat
Ves amb compte que amb aquests braços tan rígids li fotràs un cop a algú i el mataràs!

Carlota Menéndez
Valenta
Molt clar ho has de tenir per posar-te a ballar amb un vestit vermell, però hem de reconèixer que no era una tàctica de distracció, simplement era art pur i dur.

Marc Armengol
Pivon
Quin art, quant de glamur! No parlem del ball sinó del seu outfit! No direm que fem mentre estem imaginant-nos un anunci amb el Marc ballant un Ball de Plaça…

Montserrat Jiménez
Empollona
Ens ha arribat que un ballador de l’esbart li va fer classes particulars. Hem de dir que es va notar, semblava una professional de la dansa.

Javi García
Indescriptible
Aquest any gens malament, devia haver anar a dormir ben d’hora, feia millor cara que alguns dansaires de l’esbart.

Alicia Tomás
SC

Daniel Pinto
SC

Mireya Navarro
SC

Ona Martínez
Projectada
Amb els seus passos podriem fer un d’aquells vídeos “estupendus” que ens regala per xarxes i podríem posar-lo en bucle per promoure la ciutat.

Pep Forn
Acolorit
Va saber enamorar-nos amb la seva habilitat per la dansa i per reivindicar els drets de totis. Va desplegar una bandera LGTBIQ+ que va fer brillar amb tots els seus colors, des de la plaça cap a tota la ciutat.

Meritxell Lluís
Il·lusionada
Una brillantor que quasi ens va deixar cecs, on la Meritxell i el President del Parlament van intercanviar mirades. Aquí hi ha marru, nen!

Montserrat Caupena Discreta
La vam veure ballar segura, només pendent de la música per si en algun moment hi havia algú cantant i saber en quina llengua ho feia.

Marta Giménez
Silenciosa
No hi ha manera, balli amb qui balli es passa tot el ball xerrant. Marta, l’any que ve et posarem un morrió!

Maria del Carmen Vaya
Playera
Amb ganes de ser a la platja, aquesta és la sensació que ens donava amb el seu vestit, fins que l’hem vist sortir de l’ajuntament un cop acabada la diada castellera. Cada vegada li agrada més la cultura popular catalana!

La Xemeneia publica el tradicional 1×1
To Top