Gent de Terrassa

“Convido a tastar plats diferents i no ancorar-se al de sempre”

/ ALBERTO TALLÓN

Héctor Vázquez, creador de contingut a @comer_terrassa

És de Donosti i allà va estudiar Humanitats i Comunicació pensant a ser periodista i, després d’un temps a Mèxic, quan va tornar va fer un màster de Periodisme Multimèdia a Bilbao. “D’aquí vaig aterrar a Madrid, fent pràctiques de Periodisme” i, després de treballar en aquest sector, va iniciar-se en el món del màrqueting.

Quatre anys més tard, li va sorgir la possibilitat professional d’anar a Manresa i va decidir acceptar. Després va treballar a Barcelona i, per la seva parella, va venir a viure a Terrassa. Ara, amb un soci, té una petita agència de màrqueting i desenvolupament web. La vena periodística, però, mai l’ha abandonat i, d’aquí, va sortir @comer_terrassa. “Ve una mica perquè m’agrada sortir a menjar i crec que pel fet de ser de Donosti, també té a veure. Allí el menjar és cultura, és tradició i està molt arrelat a la societat”, diu.

Des d’Instagram recomana restaurants i novetats gastronòmiques de la ciutat. “Al principi era més foto i crítica gastronòmica i ha evolucionat més a vídeo, perquè funciona millor i ara és més un aparador que una crítica”, afirma. Opina que el tema de la cuina no està en auge i ja fa temps que funciona i creu que el més important és “treure un plat que funcioni”, i convida a la gent a “tastar menjars i restaurants diferents, no ancorar-se al de sempre”.

Des d’avui i fins al 8 d’octubre, “buscarem el millor restaurant de Terrassa Pot participar tothom votant des de l’enllaç” que hi ha al seu perfil d’Instagram, @comer_terrassa, explica.

To Top