Esports

Un seriós San Cristóbal suma un valuós punt a Lleida

El conjunt parroquial continua sense perdre a la lliga després de la igualada al camp de l’Atlètic Lleida

El defensa del conjunt egarenc Ricki Calamardo refusa davant d'un davanter contrari / CE Atlètic Lleida

Empat a zero del San Cristóbal en el camp de l’Atlètic Lleida que li permet continuar sense perdre a la lliga. És el segon que suma el conjunt de Cristian García després del de la passada jornada en el municipal de Ca n’Anglada contra el Peralada. Tot i que els locals van tenir més ocasions, els parroquials, amb un partit molt seriós, van saber aturar el joc dels seus rival per sumar un valuós punt.

El joc a la primera meitat ha sigut molt igualat i cap dels dos equips ha creat opcions de gol. Els locals duien la iniciativa davant d’un San Cristóbal ben posicionat a darrere i que buscava el contraatac per sorprendre els lleidatans.

En el minut 37, Rocki ha gaudit d’una bona oportunitat per avançar el seu equip, però la pilota ha sortit fora. Nil, després d’una acció de Sidibé, ha estat a punt de marcar, però Carles Segura, amb una magnífica aturada, ho ha evitat. Els de Cristian García han tingut la seva opció, en un córner executat per Abde, que Max Llovera, que havia entrat aviat, arran de la lesió d’Alberto Padilla en el minut 18, ha rematat de cap, però la pilota ha sortit per sobre del travesser.

En els inicis de la represa, Carlos Olmo ha disposat d’una bona ocasió, però han estat més a prop de marcar els locals, en una rematada des del punt de penal de Joanet que, de nou, ha resolt Carles Segura amb una gran intervenció. El veterà Boris Garrós també ha gaudit de la seva per als lleidatans, però la pilota ha sortit fora. Mario Cantí, de cap, ha rematat fora i, després, Miquel Expósito també ha pogut marcar, en una centrada d’Abde.

Fins al final del partit, l’Atlètic Lleida ha buscat el gol davant d’un San Cristóbal ben ordenat i que no ha concedit més arribades amb perill per acabar sumant un punt més que permet un balanç de cinc punts en els tres encontres disputats fins ara. Diumenge vinent, els de Cristian García rebran a casa a l’Europa “B”, un nou a la categoria com era el cas del conjunt lleidatà.

Pel San Cristóbal han jugat: Carles Segura, Eric Ruiz, Bruno Perone, Ricki, Joan Cervós, Padilla (Max Llovera, m. 18), Carlos Olmo, Abde (David Acedo, m. 78), Mario Cantí (Héctor Parrado, m. 78), Miguel Expósito (Lamine, m. 68) i Marc Río (Izan, m. 68).

To Top