L’Atlètic i l’Egara guanyen i el Terrassa empata

Bons resultats per als equips terrassencs en aquesta segona jornada de la lliga femenina

La davantera de l'Atlètic Elena Martínez, en una acció ofensiva / LLUÍS CLOTET

Excel·lent segona jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina per als equips terrassencs, que segueixen sense conèixer la derrota. Si a la primera jornada tots tres van empatar, en aquesta segona s’han registrat dues victòries i un empat.

Al Josep Marquès, l’Atlètic s’ha acabat imposant per 1 a 0 a un Tenis molt defensiu, que ha resistit fins al minut 55, quan l’argentina Julia Gomes ha establert, en el setè penal-córner de les de Jordi Carrera, el gol definitiu.

Al camp del Sardinero, contra l’altre conjunt càntabre de la categoria, el Club Egara s’ha imposat per 1 a 2. Les del Pla del Bon Aire s’han situat 0 a 2 gràcies a un gol de penal de Sofía Keenan i a un de jugada de Julieta Jankunas. Després de les dues dianes de les argentines, Justina Paz ha establert l’1 a 2 per a les de Santander.

A les Pedritxes, excel·lent empat a un gol per al CD Terrassa davant d’un dels favorits al títol, el Júnior de Sant Cugat. Al minut 20, Berta Serrahima ha posat per davant a les santcugatenques, però sis minuts més tard, Estel Petchamé ha establert l’empat a un definitiu.