El Terrassa FC perd al camp de la Peña Deportiva

L’equip terrassista ha encaixat un gol a cada part i suma dues derrotes consecutives a la lliga

L'onze inicial que ha presentat el tècnic Chus Trujillo al Municipal de Santa Eulària / Juanma Medina - Terrassa FC

El Terrassa FC ha caigut per 2 a 0 al Municipal de Santa Eulària i encadena dues derrotes consecutives. Els de Chus Trujillo han perdut davant de la Peña Deportiva amb un gol en pròpia porteria de Borja López, a la primera meitat, i un altre del local Armand, en la part final de l’encontre.

La jornada que ve, el conjunt terrassista tornarà a viatjar a les Illes Balears per visitar a l’Atlético Baleares que ha empatat al camp del Cornellà. Abans, però, rebrà a l’Estadi Olímpic a La Nucía, en partit de la Copa Federació, previst per a aquest dimecres, a partir de les 20 hores.

Els egarencs han començat millor i, aviat, Aythami ha tingut una bona oportunitat que el porter local Pablo Picón ha avortat. Els de Chus Trujillo han manat durant una bona estona, si bé sense ocasions de gol clares. La Peña Deportiva, amb el pas dels minuts, s’ha apoderat de la pilota i Bilal, de cap, ha disposat de la seva primer opció, en el minut 25 d’aquesta primera meitat.

En el minut 28 i després d’una centrada pel cantó esquerre de Barroso, Borja López, amb l’afany de refusar la pilota, l’ha introduït de cap a la seva pròpia porteria. El Terrassa FC ha intentat reaccionar, però li ha costat sorprendre a la defensa dels eivissencs. Amb l’1 a 0 en el marcador, s’ha arribat al temps de descans.

Només començar la segona meitat, l’equip terrassenc ha gaudit d’una excel·lent oportunitat per empatar a peus de Robert Simón, sol davant del porter dels locals, acció que no ha pogut definir amb èxit. Més tard, la defensa ha evitat el xut d’Aythami.

Els locals també han provat de marcar, en jugades que ni Ojeda ni Pedro Melli han pogut concretar en gol. Ha replicat el Terrassa FC en una jugada llarga amb Oiko i Gallastegi de protagonistes, que ha culminat Jordi Palacios amb un xut que ha aturat sense gaires complicacions el porter del conjunt eivissenc.

En el minut 78, la Peña Deportiva ha sentenciat l’encontre en una jugada de Montalbán que ha acabat centrant César cap a Armand que, després de controlar dins de l’àrea, ha afusellat a Marcos Pérez, establint el 2 a 0. Montalbán ha estat molt a prop del tercer, en un xut que ha evitat Marcos Pérez amb una gran estirada.

En els últims instants, els de Chus Trujillo ho han intentat, i l’argentí Lautaro Montani, que debutava després que s’arreglessin els problemes burocràtics que li impedien jugar, ha fet un xut que el porter dels locals ha tornat a aturar per deixar la seva porteria a zero.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Víctor Sanchís (Montani, m. 71), Siereveld, Borja López, Palacios, Martí Soler (Buenacasa, m. 65), Samu Casais, Robert Simón, Jofre (Oiko, m. 71), Gil Muntadas (Gallastegi, m. 61) i Aythami (Van den Heerik, m. 61).