Esports

Un equip jove i consolidat que vol fer un pas endavant

El CD Terrassa aspira a més i lluitarà per millorar la lliga de l’any passat amb un bloc ja consolidat a la màxima categoria

Després de no patir la temporada passada per assolir la permanència, obtenint la vuitena plaça a la lliga amb un 30 punts, sembla que el CD Terrassa ja està consolidat a la màxima categoria del hockey espanyol. Ara, les aspiracions de l’equip egarenc van més enllà de mantenir la categoria. Així, l’objectiu principal d’enguany és millorar els resultats i el joc de la temporada passada, intentant arribar a l’última jornada amb possibilitats de classificar-se per a la “final-four”. Aquest serà el segon any del tècnic Jordi Fitó, que enceta una temporada il·lusionant amb un equip molt jove.

Pel que fa a les baixes, cal destacar la del defensa terrassenc Joan Elias, que ha penjat l’stick després de jugar l’últim any al club dels seus inicis. Tampoc continuarà el porter Agustín Abratte, que ha tornat a l’Argentina. En relació amb els fitxatges, el migcampista egarenc Jan Lara no segueix a l’Atlètic i torna al seu club de tota la vida, el CD Terrassa. Per cobrir la baixa d’Abratte, els de les Pedritxes han incorporat un porter de gran projecció: Joaquín Ríos. L’andalús va ser internacional sub-21 i les dues darreres temporades ha jugat a Bèlgica. A més, el conjunt que prepara Jordi Fitó continua apostant per la pedrera, amb quatre incorporacions provinents del filial.

L’inici de lliga és assequible per al CD Terrassa, però haurà de viatjar lluny del seu feu, fins a Getxo. Els egarencs s’enfrontaran al Jolaseta, que va aconseguir mantenir la categoria gràcies al “play-out” pel descens. El matx es disputarà aquest diumenge a les 12 hores. L’any passat, els de les Pedritxes van debutar a la lliga contra el mateix rival i esperen repetir victòria (3-4).

JORDI FITÓ

“L’objectiu és superar els 30 punts”

Com valora la pretemporada? Arribem amb bones sensacions i una càrrega física òptima. L’objectiu era estar físicament preparats per a l’inici de lliga, i crec que ho estem aconseguint. Durant tres setmanes, vam fer dobles sessions d’entrenament, al matí i a la tarda. En la Copa Catalunya, sabíem que teníem rivals difícils de competir, però ho vam fer, contra l’Egara i el Júnior. Els partits es van acabar decidint per petits detalls.

Quin és el principal objectiu per a l’equip? El nostre objectiu principal és millorar la lliga de l’any passat, superant els 30 punts que vam acabar sumant. És una temporada il·lusionant i intentarem lluitar per arribar a l’última jornada amb opcions de ficar-nos a la final-four.

Quina creu que és la clau per millorar la lliga de l’any passat? La clau és ser constant fora de casa. A vegades un empat és bo, perquè el rival perd punts. Si aconseguim ser fiables lluny del nostre feu, serà un gran pas, perquè la temporada passada només vam guanyar tres partits de lliga a domicili.

Quin paper jugaran les noves incorporacions? Es nota que el Jan Lara tenia ganes de tornar a casa. Per a ell és un sentiment i, amb la seva experiència, sempre suma. El Joaquín és jove i encara té molt marge per créixer.

To Top