Esports

Contundent derrota a l’anada amb el Barceloneta

En la seva estrena a la Copa Catalunya, l’equip de Dídac Cobacho va perdre per un contundent marcador de 4 gols a 22 davant del gran favorit en el partit d’anada

Ignasi Bargalló va anotar dos dels quatre gols del CN Terrassa en l’estrena a la Copa Catalunya / LLUÍS CLOTET

Un Barceloneta especialment motivat i amb tots els seus jugadors internacionals disponibles va deixar sense opcions de lluitar per l’eliminatòria a un CN Terrassa que s’estrenava en aquesta competició, que servirà als de Dídac Cobacho per preparar la lliga de Divisió d’Honor, que començarà el dia 5 d’octubre. Els mariners es van imposar per un contundent marcador de 4 gols a 22. Els terrassencs Bernat Sanahuja i Álvaro Granados van marcar dos i un gol respectivament davant dels seus excompanys.

Per bé que el resultat del partit d’anada celebrat a la piscina de l’Àrea Olímpica de Terrassa va deixar l’eliminatòria ja completament decidida, el matx de tornada es disputarà dimarts vinent a les 20.45 hores a la piscina de Sant Sebastià de Barcelona. Encara que quedi eliminat, el CN Terrassa continuarà competint per les posicions de la cinquena a la vuitena.

En aquest primer compromís de la temporada es van estrenar els nous fitxatges del combinat que prepara Dídac Cobacho, Òscar Blasco i Iván Chmyr.

El conjunt entrenat per Elvis Fatovic va anotar el primer gol de penal mitjançant Pal Vigvari. Nacho Bargalló va trigar menys d’un minut en igualar la comtessa. A partir de llavors, però, la superioritat dels barcelonins es va fer manifesta, amb un parcial de 0 a 4 que els va permetre tancar el primer període amb un 1 a 5. Les escomeses dels visitants eren constants i el Natació no aprofitava les seves accions de superioritat.

Els de Fatovic es van imposar al segon quart per 0 a 3 i van rematar el partit amb un escandalós parcial d’1 a 8 al tercer període. Amb el 2 a 16, tant el partit com l’eliminatòria estaven ja decidits. L’avantatge visitant, però, es va continuar ampliant fins al 4 a 22 final.

Per la part baixa del quadre, el CN Sabadell s’ha classificat ja per a les semifinals d’aquesta Copa Catalunya masculina. Es va imposar per 23 a 7 i per 15 a 6 en els dos partits d’aquests quarts de final davant del CE Mediterrani. En el partit d’anada de l’altra eliminatòria, el CN Barcelona es va desfer del CN Mataró per 18 a 9 en el partit d’anada disputat a la capital del Maresme.

To Top