Esports

El camp del RCG El Prat, escollit com el sisè millor d’Espanya

Les instal·lacions de Torrebonica s’han considerat les millors de les comarques de Barcelona

Les instal·lacions del club es troben a la zona de Torrebonica

Segons la prestigiosa revista Golf Digest, el camp del Real Club de Golf El Prat s’ha situat en la sisena posició d’entre tots els camps de golf d’Espanya. La revista reconeix anualment els millors destins de golf d’acord amb la seva jugabilitat, disseny i experiència en general. Aquest reconeixement prestigia el camp de Torrebonica dins del panorama nacional i internacional.

El camp terrassenc, a més, ha esdevingut el millor camp de golf de les comarques de Barcelona, sempre segons aquesta classificació. La seva estratègica ubicació als afores de la ciutat, les seves modernes instal·lacions i els diferents campionats que es duen a terme en els seus “greens” converteixen el camp del RCG El Prat en un dels llocs preferits tant per als golfistes experimentats com per a aquells que fa poc que practiquen aquest esport.

Els 36 forats que integren els recorreguts “rosa” i “groc” van ser dissenyats l’any 1997 pel prestigiós jugador Greg Norman. En el decurs dels darrers 27 anys, a les instal·lacions de Torrebonica s’hi ha celebrat l’Open d’Espanya en deu ocasions i ha acollit més de 250 campionats nacionals i internacionals.

Pels seus recorreguts hi han passat llegendes del golf com Tom Watson o el càntabre Severiano Ballesteros.

To Top