Esports

Jordi Ruiz cau contra Alemanya i es queda sense medalla

La selecció de bàsquet en cadira de rodes, amb el terrassenc Jordi Ruiz a les seves files, no podrà repetir la plata de Río 2016. Lluitarà per la cinquena plaça a París

Jordi Ruiz, amb el dorsal 11, va fer 4 punts en el duel de quarts contra Alemanya / PARALÍMPICOS.ES

Aquest dimarts ha acabat el somni paralímpic del jugador de bàsquet terrassenc Jordi Ruiz, que s’haurà de conformar amb un diploma olímpic a la capital francesa. En els seus tercers Jocs Paralímpics, el de Can Jofresa no podrà reeditar la medalla de plata que va assolir ara fa vuit anys als Jocs Paralímpics de Río de Janeiro 2016. Tampoc disputarà les semifinals, com va fer ara fa tres anys a Tòquio, quan Espanya va acabar quarta després de caure contra la Gran Bretanya en la lluita pel bronze.

L’objectiu del combinat espanyol en aquesta competició és lluitar per les posicions de la cinquena a la vuitena. Després d’haver-se quedat fora de les semifinals de dijous, el combinat que entrena Abraham Carrión disputarà aquest dimecres a les 10.30 hores el primer enfrontament de la fase del cinquè al vuitè. Si el guanyen, divendres a les 19.15, Ruiz i els seus companys disputaran el duel per la cinquena o sisena posició final.

La selecció espanyola masculina ha caigut aquest dimarts al Bercy Arena de París per vuit punts de diferència (49-57) en el primer partit de la ronda de quarts de final davant la selecció alemanya. Després d’un primer quart molt equilibrat (13-12), els de Carrión han ofert un segon període molt fluix, en el qual han anotat només sis punts i n’han rebut 14. Han arribat al descans perdent per 19 a 26.

A la represa, Espanya ha retallat distàncies amb un 20 a 17, però es va veure superat en el darrer període per 10 a 14.

Només 4 punts

Jordi Ruiz ha tingut una actuació discreta en aquest quart partit de la competició paralímpica. Ha anotat només 4 punts en els 10 minuts en què ha estat a pista. Ha signat un 2 de 6 en llançaments de camp, fallant l’únic triple que ha intentat.

Aquesta tercera participació paralímpica serà la primera en la qual el combinat espanyol no aconsegueix accedir a les semifinals. Tot i la decepció inicial per la derrota, els d’Abraham Carrión buscaran en els dos partits que queden la cinquena posició.

Sarai Gascón neda aquest dimecres els 100 lliure

Ja amb una medalla a la butxaca, la nedadora terrassenca Sarai Gascón buscarà aquest dimecres la segona en una de les proves en les quals té més opcions, els 100 lliure S9. Les eliminatòries es nedaran a les 11.12 hores, mentre que la final està prevista per a les 19.35 hores. També aquest dimecres, el seu company del CN Terrassa Àlex Villarejo nedarà els 100 lliure S12. Les sèries matinals seran a les 9.33 i la final a les 17.30 hores.

To Top