L’Egara venç a les Pedritxes i l’Atlètic iguala amb el Polo

Al Campionat de Catalunya femení, l’Egara ja és a semifinals

El Club Egara es va imposar per 2 a 3 al camp del Terrassa

En la segona jornada de la primera fase del Campionat de Catalunya masculí, el Club Egara es va imposar per 2 a 3 al CD Terrassa en el primer derbi terrassenc de la temporada, disputat a les Pedritxes. Els gols de la victòria del conjunt que prepara Andrew Wilson els van anotar Pere Divorra al minut 28, Nil Trujillo al 43 i Bruno Ávila de penal-córner al minut 50.

Pel que fa al grup segon, l’Atlètic Terrassa de Roger Pallarols va empatar a dos gols al Josep Marquès davant de l’RC Polo de Barcelona. El matx va suposar l’estrena del tècnic terrassenc Ramon Sala a la banqueta del conjunt barceloní. Els de Can Salas van anotar dues dianes al primer període. Àlex Aymerich va inaugurar el marcador al minut 12. Pocs segons després, Pol Cabré-Verdiell va establir el 2 a 0.

Al segon quart, els de Ramon Sala van reaccionar, establint el definitiu empat a dos. Nico Laplaza i Ernest Elíes van empatar en dues accions amb només tres minuts de diferència.
Tant l’Atlètic com el Club Egara ja estan classificats per a les semifinals de dimecres vinent, mentre que el CD Terrassa està obligat a guanyar dimarts a les 20.30 al camp del Júnior de Sant Cugat si vol accedir a les semifinals.

Competició femenina

Pel que fa a la competició femenina, el CD Terrassa i el Club Egara van empatar sense gols en el duel de la segona jornada del grup primer. Al segon, el Júnior va golejar per 0 a 6 al Barça a domicili.

Només el Club Egara està ja classificat per a les semifinals femenines de dimecres vinent. El CD Terrassa i l’Atlètic en tenen prou amb empatar en els darrers partits d’aquesta primera fase per accedir a semifinals. Aquest dissabte a les 11 hores, les de Can Salas rebran el FC Barcelona, mentre que les de les Pedritxes visitaran a la mateixa hora l’Eduardo Dualde per enfrontar-se al Polo.