Esports

L’Egara es penja l’or en la competició femenina

El conjunt del Pla del Bon Aire es va imposar per 2 a 1 a l’Atlètic a la final disputada a Can Salas. En la categoria masculina, bronze per a l’Atlètic i cinquè lloc per a l’Egara

L’Egara femení es va proclamar campió d’Espanya de la categoria juvenil a la fase final que es va celebrar a les instal·lacions de Can Salas. Les jugadores que entrena Stefanía Piris es van imposar a la final per 2 a 1 al conjunt amfitrió i es van penjar la medalla. A la categoria masculina, l’Atlètic va caure a semifinals contra el Júnior, que s’enduria el títol, i va finalitzar la competició amb una medalla de bronze.

A semifinals, l’Egara es va desfer del Júnior a la tanda de “shoot outs”, on es va imposar per 3 a 2. El matx va acabar amb empat a dos, gràcies a un stroke convertit per Anna Borràs en l’últim sospir. L’Atlètic, per la seva banda, va arribar a la final després de superar al Jolaseta per 2 a 1. A l’encontre per la medalla d’or, Anna Moliné va avançar a les del Pla del Bon Aire en el minut 27, però Clàudia Escudero va empatar per l’Atlètic en el minut 42. Gina Carreras, en el minut 55, va decantar la balança a favor de les de Piris.

L’Egara va jugar d’inici amb Belén Nart, Paula Vallejo, Gina Carreras, Anna Borràs, Júlia Amorós, Jana Bogunyà, Anna Moliné, Paula Aurell, Ariadna Alen, Elsa Piera i Èrica Bogunyà. A més, van participar Marta Álvarez, Ivet Ferrer, Alba Villafañe, Berta López, Jana Larios, Berta Herrero i Cèlia Milán.

Ivet Martí, del Júnior, va ser nominada com a millor jugadora de la competició, mentre que Núria Giménez, de l’Atlètic, va rebre el premi a la millor portera i Anna Moliné, de l’Egara, a la màxima golejadora.

Un 5 a 1 en el derbi

A la competició masculina, l’Atlètic es va imposar per 5 a 1 a l’Egara en el derbi local i va golejar per 4 a 0 al Covadonga. Els del Pla del Bon Aire també van caure amb el Club de Campo, per 2 a 1. A les semifinals, els de Can Salas van caure per 4 a 2 davant del Júnior, que seria el campió, però a la final de consolació van superar el Polo per 3 a 2. L’Egara va ser cinquè finalment, en vèncer per 3 a 2 al Tenis i el Jolaseta per 3 a 1.

L’Egara es penja l’or en la competició femenina
To Top