Esports

El centrecampista Martí Soler torna al Terrassa FC

Va militar al club terrassista la temporada 2021-2022 i es converteix en el novè fitxatge, a l’espera de l’anunci oficial del desè, l’extrem Robert Simón

Martí Soler en un partit amb el Terrassa FC contra el CD Teruel / Nebridi Aróztegui

El migcampista Martí Soler torna al Terrassa FC després del seu pas per l’equip la temporada 21/22. Format a a les categories inferiors del RCD Espanyol i l’EC Granollers, en les dues últimes campanyes, el jugador manresà ha militat al Valencia Mestalla (2022-2023), amb ‘play-off’ d’ascens a Primera Federació inclòs, i el CE Manresa (2023-2024). Anteriorment, havia militat al CE L’Hospitalet,  a les categories inferiors del RCD Espanyol i l’EC Granollers. El migcampista de Manresa ha disputat aquesta darrera temporada un total de 1.658 minuts en 24 partits.

Es tracta del nové fitxatge del Terrassa FC, que en breu confirmarà de manera oficial l’arribada del davanter del Cornellà Robert Simón. Martí soler s’unirà a Rafa Poveda, Josu Gallastegi, Quinten Van den Herrik, Lautaro Montani, Iván Biarge, Gylermo Siereveld, Àlex Iglesias i Víctor Sanchís. A més, respecte a la plantilla de la passada campanya, han renovat Víctor Morales, Marcos Pérez, Sergio Buenacasa, Jofre Cherta i Gil Muntadas. Tenien contracte en vigor i continuen sota les ordres de Chus Trujillo Ayhtami Perera, Jordi Palacios, Diego Garzón i Samu Casais.

To Top