Cultura i Espectacles

14 i 15 de setembre a Terrassa: Miscel·lània sonora

Agenda cultural del dissabte 14 i diumenge 15 de setembre a Terrassa

Código Neurótico

La canalla ja ha tornat a les aules. Torna a costar trobar aparcament de cotxes. I hem tret els jerseis. Però una de les constàncies més evidents que el curs 2024-2025 ja en plena marxa és que l’agenda cultural recupera el seu múscul. Tan sols entre avui i demà trobareu propostes musicals de reggae, punk, disco i tradicional. Cal afegir-hi la reobertura de les entitats com la Nova Jazz cava, el Coro Vell, el Baumann Bar, el Teatre Principal… Passeu, passeu!

Código Neurótico es retroba al Tropical Riot d’Ullastrell per retre homenatge a Jorge

Codigo Neurótico, mítica banda punk, reviurà avui el seu repertori al festival Tropical Riot, que celebra la seva cinquena edició avui 14 de setembre a Ullastrell. Tot i així, ho farà amb l’absència del seu baixista i vocalista Jorge Sánchez, que va morir als 58 anys. I ara, diversos músics s’ajuntaran per retre-li homenatge.
A més, el mític cantant Evaristo hi actuarà. Evaristo, però, arribarà a la comarca integrat en la seva nova banda Tropa Do Carallo.
La jornada començarà al migdia al costat de la piscina, on els assistents podran refrescant-se.

Torna el Reggara avui a la muntanyeta de Vallparadís

La muntanyeta de Vallparadís acollirà avui una nova edició del festival Reggara. Des de l’entitat Malalts de Reggae avancen que en aquesta nova jornada retran tribut a la cantant Phyllis Dillon CD (1944-2004). Malalts de reggae també anuncia el que anomenen el “bestiari popular” d’aquesta edició. Des d’Anglaterra aterra Wassie One per primer cop a Catalunya. I des de França, Héléa Louison. Sonoritza i acompanya Rudimentario Music amb en Jack TNT (Itàlia-BCN), Isi The Observer (Alacant) i alguns membres de l’entitat. El festival comença a les 12 hores.

Recordant l’antiga discoteca Mackintosh, avui dia la Koach

La mítica discoteca Mackintosh de Terrassa serà recordada avui una festa “revival”, a partir de les 18 hores. Serà una festa homenatge a la mítica sala, que actualment s’anomena Koah. Hi punxaran música Joan Aymerich (Papa-John DJ) i DJ Manel. El preu de l’entrada, amb consumició inclosa, és de 14 euros. A la porta, serà Washington” qui rebi els assistents. Una vetllada (que clourà a les 23 hores) amb música adreçada a “gent adulta”. L’actual Koach es troba al número 184 de l’avinguda de Jaume I.

La Filomena se’n va al Mercat, acompanyada dels Ministrils

La música tradicional i l’alimentació van de bracet en aquest espectacle, que té lloc diumenge a l’Auditori de Terrassa (18 hores). Es proposa un diàleg entre el present i el passat; entre la velocitat actual i la lentitud d’abans; entre la pressa i la calma; entre el “fast-food” i el xup-xup… Entre una dona d’ara, l’Alba, i una d’abans, la seva tia Filomena. Una dona que no va ser com se suposava que havien de ser les dones. Per la Filomena, cada àpat era un viatge, i cada música un aliment. Sort en tenim, si tenim menjar i cançons, perquè ens ajuden a pair la vida. Les entrades tenen un preu de 8 euros.

Baumann bar
“Esmorzars de conte”, a càrrec de Gemma Farriols. Dissabte, 11 hores

Nova Jazz Cava
Els matadeperencs Orella d’Os presenten el disc “Interludi”. Dissabte, 22 hores

Teatre Principal
Taller de dansa urbana “Los extranjeros”, de l’artista Kadia Faraux. Dissabte, 17 hores

Coro Vell
Representació de l’obra “Un espíritu burlón”. Diumenge, 18 hores

Cafè-Teatre L’Artista
Màgia amb Sergi Armentano: “Detalls”. Dissabte, 18.30 hores

14 i 15 de setembre a Terrassa: Miscel·lània sonora
To Top