Cultura i Espectacles

Molero, també al bus segrestat

El terrassenc Antonio Molero Cortés té un petit paper al fim “El 47”

Un instant del film “El 47”

Antonio Molero torna a les pantalles. Després que la seva darrera aparició a televisió fos a la sèrie “Vintage” (TV3), arriba ara als cinemes. De fet, participa del film “El 47”, que es va estrenar ahir.

El film de Marcel Barrera explica les lluites veïnals per aconseguir millores a la Barcelona dels anys 70. I que van passar per segrestar un bus de manera simbòlica.

Molero, terrassenc de 8 anys, té una intervenció petita al film. “Però va quedar molt content de participar en el rodatge, perquè el dia que li tocava, va coincidir amb un company amb qui ja havia fet el musical de Billy Elliot”, explica la seva mare, Ainoa.

Molero es transforma en nen d’època, del barri de Torre Baró. Ahir encara no havien anat al cinema a veure l’estrena, però treuran un forat aquest cap de setmana. Els seus avis, en canvi, ja van anar a veure-la ahir a la tarda.

En els dies vinents també s’estrenarà una campanya publicitària de l’administració pública que Molero protagonitza. I dimecres vinent té un altre rodatge. “I també comença l’escola, ara ve tot alhora”, diu Ainoa.

Molero, també al bus segrestat
To Top