Cultura i Espectacles

Petit tast del TNT 2024 amb Inés Sybille

L’artista fa dos tallers oberts a la ciutadania el proper dilluns al Teatre Alegria i dijous al Teatre Principal

L’artista Inés Sybille Vooduness

No, no ens hem tornat bojos. El festival TNT continua celebrant-se a finals de setembre. I enguany, concretament, ho farà del 26 al 29 de setembre, sota el lema “Un acte d’imaginació radical“. Tot i això, la setmana vinent hi haurà un petit tastet del festival, de la mà de l’artista resident del TNT Inés Sybille Vooduness.

I és que presenta dos tallers oberts a la ciutadania a partir de la identitat, el moviment i la música urbana d’Angola. De fet, és una reflexió al voltant de “Simbi en Aigües Astronòmiques”, que és la peça que ella mateixa s’estrenarà aquest setembre en el marc del TNT 2024.

D’una banda, el primer taller tindrà lloc aquest pròxim dilluns, 8 de juliol, al Teatre Alegria. Serà una introducció al Kuduro, una dansa i música urbana de Luanda (Angola).

L’artista Inés Sybille Vooduness

D’altra banda, el taller-conversa “Cos d’inputs i outputs” serà el dijous 11 de juliol (en aquest cas, al Teatre Principal). El taller és un recorregut pel dispositiu creolitzat del llenguatge artístic d’Inés Sybille Vooduness a partir de cinc accepcions poètiques del foc.

Els dos tallers són gratuïts i oberts a tots els públics i edats (tot i que cal inscripció prèvia).

Corralito

Per una altra banda, el col·lectiu artístic Corralito va donar a conèixer ahir quins són els dos projectes guanyadors de la residència d’estiu al seu equipament, que culmina en l’estrena de la peça al mateix festival TNT 2024. Es tracta de l’artista Maria Jurado, amb el seu projecte “Spooky”; així com Elena Carvajal, amb “Mucha mierda”. Ambdues han estat seleccionades entre les prop de 60 propostes rebudes al Corralito.

El Conde de Torrefiel

No serà fins al dia 23 de juliol que es reveli la programació sencera del festival TNT. Ara bé, ja s’han avançat alguns noms, entre els quals destaquen les companyies avantguardistes i internacionals El Conde Torrefiel i Monte Isla.

Petit tast del TNT 2024 amb Inés Sybille
To Top